Animációs háttér

~ Összes útmutatás ~

 1. Indítsd el a Flashdesignert. Jelöld ki "Üres dokumentum", ezzel egy új projektet építhetsz.
 2. Válaszd a "Képkocka" > "Képkockanagyság" és vidd az értékét 200 x 300 képpontra.
 3. A rajz egy téglalap "Téglalapeszköz"-zel. A programmenüben válaszd az "Átdolgozás" > "Igazítás" > " Képkockába beillesztést".
 4. Állítsd a vonalszélességet "0"-ra, "Objektum"-ban > "Kontúr és Felület" > "Vonalszélesség > "Semmi" választása.
 5. Háttérnek illesztesz egy színátmenetet hozzá. Választod "Objektum" > "Kontúr és Felület" > "Színátmenet szerkesztés". A legördülő listából választod a "Vízszintes" ki és beállítod a színt minkét oldalnak az árnyalatkifutásaira.
 6. Az "Ellipszis eszközzel" rajzolsz egy kört, eközben a Ctrl.nyomógombot lenyomva tartod. A kört kell ezért a képkockákra helyezni. Válaszd az "Objektum" > "Kontúr és Felület" > "Vonalszéllesség "Semmi".
 7. Illessz a körnek egy vízszintes színátmenetet hozzá.
 8. A köröknek az animációja. A menüben válaszd ki "Animáció" > "Belépő animáció" és kapcsold be az animációt, miközben az "Animáció bekapcsol" jelölőmezőt jelöld ki. A legördülő listából válaszd a "Repülés" és állítsd be az animáció időtartamot 3 másodpercre.
 9. Válaszd az "Objektum" > "Szellem animáció / Ciklus", ezáltal fog az animáció végtelen ciklusban lejátszódni.
 10. A kört fogja csak a képkockában bemutatni, ebben lesz az előállítva. Ezért kell a képkockaidőt "Álj"-ra beállítani, hogy megakadályozza, azt hogy az animáció a másik képkockához átmegy. Képes a "Képkockák"-ban színskálát végezni, ahol az "Időtartamot" a legördülő listából "Áljt" kellett kiválasztani.
 11. Lenyomod az F9-gombot, az animációelőnézet megtekintéséhez.
 12. Megsokszorozod a köröket, ebben a "Szerkesztés" > "Megdupláz" választás. Előállítasz több mint 5 másolatát a köröknek és méretezed minden másolatot véletlenszerű módra.
 13. Összes köröknek kell különféle animációs időtartamot kapniuk. lehet azokat beállítani, azáltal, hogy minden kör "Animáció" > "Belépő animációt" kijelölsz és az időtartamot másra (választasz értéket 2.5 és 4 másodperc között)
 14. Lenyomod az F9-t az animációelőnézet megtekintéséhez.Alligator Flash Designer betöltés

Akarja ezt az útbaigazítást kommentálni?

Helyezze ide a megjegyzését (maximum 255 karakter terjedelemben): *


E-Mail-Cím:

* Kérjük feltétlenül töltse ki a * jellel megjelölt ürlapmezőt.