Képnagyobbítás egérérintésnél

~ Összes útmutatás ~

Ez az útmutató bemutatja, milyen egyszerűen lehet képnagyobbításnál az effektust egy egéreléréssel (pld. egérérintésnél) létrehozni.

Állítson be két új képkockát, ezek időtartamát állítsa "Álj" állapotra. Egy képkockát kell kis képkockára beállítani, és a második képkockát nagy képre.

 1. Indítsa az Alligator Flash Designert és kezdjen egy új projektet. Állítsa a képkockaméretet hasonló értékűre mint a nagy, a nagyobbik képnek.
 2. Importáljon egy képet, "Fájl" > "Kép importálás" választás. Igazítsa a képet a képkocka közepébe "Szerkesztés" > "Kiigazítás" > "Oldal közepére".
 3. "Képkockák" palettában válassza az "Áljt" az "Időtartamot" a leugró listából, amivel az animáció nem megy át a következő képkockához.
 4. Válassza "Képkocka" > "Beillesztés" és új megnyíló ablakban válassza "Aktuális képkockára".
 5. Jelöljön ki új képkockát "Képkockák" palettában és importálja a kisebbik változatú képet, a "Fájl" > Kép hozzáadás" választása. Lehetőség van mégegyszer ugyanazt a képet hozzáadni és akkor a Flash Designerben lekicsinyíti azt ("Eszközválasztás"-sal).
 6. Most lehet az egérelérést hozzáadni. Következő feledat, hogy a kis kép kijelölve van. Akkor válassza "Objektum" > "Akció" > "Egérérintésnél".
 7. Egy újabb ablak fog megnyílni. Kijelöli "Lépj a képkockához" és a leugró listából kiválaszt "Képkocka 2"-t.
 8. Menjen a második képkockához, mialatt a "Képkockák" palettában kijelölte és kattint "Eszközválasztékkal" a nagy képre.
 9. Válassza "Objektum" > "Akció" > "Egérérintésnél vége".
 10. Kijelöli "Menjen a képkockához" és a leugró listából válassza ki "Képkocka 1"-et
 11. Kész! Nyomja meg az F9 gombot.Alligator Flash Designer betöltése

Akarja ezt az útbaigazítást kommentálni?

Helyezze ide a megjegyzését (maximum 255 karakter terjedelemben): *


E-Mail-Cím:

* Kérjük feltétlenül töltse ki a * jellel megjelölt ürlapmezőt.