Vízszintes forgatás

~ Összes útmutatás ~

Ebben az útmutatóban megtanulhatja, hogy hogyan lehet egy objektum forgatást (formák, képek) előállítani, ezt a forgást 3D-környezetben utánoza.

  1. Azonnal a programindítás után állítsa a képkockanagyságot be ("Képkocka" > "Képkockanagyság").

  2. Rendeljen az objektumhoz: egy képet ("Fájl" > "Kép beillesztés"), egy forma (jelöljön ki egy eszközzel az eszközlistából - "Derékszögű négyszög", "Ellipszis", "Vonal vagy forma").

  3. Állítsa a képkockaidőtartamot "Álj"-ra. Ön tudja azt a "Képkockák" palettában csinálni vagy választ "Képkocka" > "Képkockaidőtartam" és kijelöli "Ennél a képkockánál megállít" jelölőmezőt.

  4. Válassza "Képkocka" > "Megdupláz". Egy új ablak fog megnyilni. A "Mennyiség" bevitelimezőbe tegyen "2" be.

  5. A "Képkockák" palettában válassza "Képkocka 1" és jelölje ki a "Mesterképkocka" jelölőmezőt.

  6. A "Képkockák" palettában kattintson elöször "Képkocka 1"-re. A legördülő listából válassza "Mester képkocka 1" -t. A "Képkocka 2".

  7. Első képkockában ("Képkocka 1") eltávolítja a körvonalat és objektumnak a betöltése. Az objektumot először a kiválasztóeszközzel ki kell jelölni. Válassza "Objektum" > "Kontur és Felület" > "Vonalszélesség" > "Kicsi". Akkor választ "Objektum" > "Kontur és Felület" > "Töltőszín". Új ablakban választ "Áttetsző". Ha az objektum egy GIF vagy JPG kép, választ "Objektum" > "Kép" > "Átlátható". Helyezze a csuszkát bal oldalra ("Sötét") és kattintson "OK". Mikor az eredménnyel nem elégedett, használhatja a "Radírgumieszközt"

  8. Meghatározza "Egérelérésnél" és "Egérelérés végénél" akciót. Válassza Mesterképkockát a "Képkockák" palettában. Kattintson jobb egérgombbal az objektumra és válassza "Egérérintésnél". Jelölje ki "Menjen a képkockához" és a legördülő listából választja az utolsó képkockát ("Képkocka"). Ismételje ezt a műveletet, csak ezúttal, választ "Egérelérés végénél" és a legördülő listából választja az első képkockát ("Képkocka").

  9. Válassza "Képkocka 2"-t a "Képkockák" palettában. Jelölje ki az objektumot kiválasztóeszközzel és válassza "Animáció" > "Bővített belépő animáció". Egy új ablak fog megnyilni. Kapcsolja be az animációt, és az "Előre meghatározott effektust" a legördülő listából válassza "Vízszintes repítést". Jelölje ki "Mindkét oldal" jelölő mezőt is. Időtartamot lehet 1 másodpercre beállítani. Kattintson "OK"-t.

  10. Nyomja meg az F9-t az animáció előnézet megtekintéséhez.Alligator Flash Designer betöltése

Akarja ezt az útbaigazítást kommentálni?

Helyezze ide a megjegyzését (maximum 255 karakter terjedelemben): *


E-Mail-Cím:

* Kérjük feltétlenül töltse ki a * jellel megjelölt ürlapmezőt.