Befelé/kifelé repülő négyzettek

~ Összes útmutatás ~

  1. Indítsa az Alligator Flash Designert


  2. Beállít egy üres projektet. Válassza "Képkocka" > "Képkockanagyság" és állít szélességet és magasságot azonos értékre pld. 400x400 képpont.

  3. Egy négyzet. Válassza a "Négyszögeszközt". Egy négyzetet rajzol a Ctrl-gomb lenyomásával. A nagyságát a megrajzolt formának lehet az állapotlistában (alul a programablakban) felhozzni. Rajzoljon egy négyzetet, mintegy 32x32 nagy legyen. A nagyságot lehet változtatni minden időben "Objektum" > "Nagyság" máskép. Most válassza "Objektum" > "Kontur és felület" > "Kitöltő szín".

  4. A négyszögeknek a megsokszorozása. Válassza "Szerkesztés" > "Megduplázás" Először a négyzeteknek a megsokszorozása 8 szor. Az "Y-érték" bevitelimezőbe helyezzen egy "0"-át be. Az "X-érték" beviteli mezőbe helyezzen egy értéket be, egy kicsit nagyobbat mint a négyszög nagysága pld. 45 képpont.
    Válassza a "Kiválasztóeszközt" és jelölje ki az összes négyszöget. Válassza "Szerkesztés" > "Megduplázás". Ez alkalommal cseréli az értékeket a beviteli mezőben "X érték" éa "Y érték". A számokat mégegyszer 8-ra kell beállítania.

  5. Töröljön egy pár négyszöget. Kattintson a bal egérgombbal tetszőleges négyzetre és nyomja meg az "Eltávolítás gombot".

  6. Egy animáció előállítás. A "Kiválasztóeszközzel" válassza az összes "Négyzetet". A menülistából válassza az "Animáció" > "Animációaszisztenst". A "Beillesztett effektus" beállítását kell kikapcsolhatóvá tenni. Nyomjon OK-t.

  7. Indítsa az animáció előnézetet (F9).Alligator Flash Designer betöltés

Akarja ezt az útbaigazítást kommentálni?

Helyezze ide a megjegyzését (maximum 255 karakter terjedelemben): *


E-Mail-Cím:

* Kérjük feltétlenül töltse ki a * jellel megjelölt ürlapmezőt.