Animációs üvegreflexió

~ Összes útmutatás ~


Töltse be a kész projektadatot: t1074.zip (379 KB)

 1. Válassza "Fájl" > "Megnyítás", a legördülő listából alul az ablakban választ fájlformát. Pontosan kell a képformát "Képek" (*.jpg,*.bmp)" megadni.
  A második legördülő listából válassza a rendezést, a fájlban el lett tárolva. Kattintson az "autoko.jpg"-re és nyissa meg.

 2. Tükrözödések rajzolása
 3. Válassza a négyszögeszközt és rajzoljon egy négyszöget. Kattintson erre a jobb egérgombbal és válassza "Nagyság". Tegye a szélességet 60 és a magasságot 100 -ra a bevitelimezőben. A kijelölő mezőben "Oldalarányokat megtart" kell kijelöletlennek lenni.
 4. Kattintson a jobb egérgombbal a négyszögre és válassza "Színkitöltés". A felső legördülő listából választ "Felhasználói meghatározást". Az alsó legördülő listából választ "Vízszintes" és a "Beillő" legördülő listából "Mindkét oldal". Az "Alapszín", "Szín belül" és "Szín jobbra" állítja be áttetszőre. 5. Választ "Szín beillesztés". Jelölje ki az összes jelölőmezőt és válassza minden mezőben fehér színt. 6. Az átváltozás a színekből 3. pontban és a 8.-ban állítsa 0%-ra, a 4. és 7.-nél 20%-ra, 5. és 6. pontnál 75%-ra.

 7. A "Színkitöltés" ablakban kattintson "Bővít". Új ablakban állítsa a "Forgatás -90 90" 20-ra. Kattinson "OK"-t és még egyszer a "Színkitöltés" ablakban.
 8. Válassza "Szerkesztés" > "Fordulóban megváltoztat".

 9. Válassza a "Csomóponteszközt". Segítségével a négy fogás, az objektumnak a sarkaiban láthatók, átváltoztatja a "Tükrözést" úgy, hogy ő a "Tükörben" a képen alul világítva van.


 10. A megvágás jelölés
 11. Válassza a "Vonal vagy forma" eszközt és körös körül a gépkocsinak a szélvédőüvegét.
 12. Dupla kattintás bal egérgombbal a szélvédőüvegnek a körvonalára. Új ablakban jelölje ki a "Megvágási felület" jelölő mezőt. FONTOS: A "Tükrözésnek" a szélvédőüveg felett kell lenni. Eléréshez, kattintson a kiválasztóeszközzel a "Tükörre" és válassza "Szerekesztés" > "Előtérben". 13. Helyezze a "Tükröt" a megvágási felület magasságára és egy kicsit balra attól.

 14. Kattintson a jobb egérgombbal a "Tükörre" és válassza "Megvágás". Állítsa a "Gyorsaságot" "10 (extrém gyorsra)" be, az "Igazítás" "90(jobbra)". Összes más beállítást változatlan kell hagyni.
Kész! Nyomja meg az F9-etAlligator Flash Designer betöltés

Akarja ezt az útbaigazítást kommentálni?

Helyezze ide a megjegyzését (maximum 255 karakter terjedelemben): *


E-Mail-Cím:

* Kérjük feltétlenül töltse ki a * jellel megjelölt ürlapmezőt.