Szoftwerkalózkodás elkerülése


Eredeti licensz a
Selteco szofwertermékének

Licenszelés módja egy termékünknek te megvásárlod a jogát a szoftwertermék használásához egy egyedüli számítógépre. Mikor te megvásárlod a Selteconak a termékeit átveszel egy licenszet emailben. Felgyorsul a folyamat te átveszed az emailben kapott szériaszámokat tudod használni a termék indulásához azonnal.

Nem telepítheted egy felhasználós licenszet 2 vagy több számítógépre

Nem oszthatod meg szériaszámodat másokkal

Neked lehet telepíteni a szoftwerterméket és regisztrálni azt azonos szériaszámmal csak ha egy saját laptop és asztali számítógépre és használod egyiket azokból biztonsági másolat gépeként.

Előtelepített szoftwertermék

Ha vásárolsz egy új PC-t Alligator Flash Designerrel előtelepítve, kéri az eredeti OEM CD-t szériaszámokkal.

Kerüld el a "Crack oldalakat"

Kalózkodás a szofwerterméknek az illegális forgalmazása, például mikor te felteszed másik gépekre vagy átengeded szoftwertermékedet tovább kollégáidnak.

Ne installáljál vagy ne használj nem Selteco webhelyen talált szériaszámokat.

Szoftwerkalózok lehet, hogy befoglalnak alattomos vagy ártalmas kódot nyilvánvalóan ártalmatlan programba és ajánlják azokat ingyenes "crackelt szoftwer"-ként, "crackz", "patches" vagy "crackelt szériaszámok". Letöltésre és használják jogellenes "Crack oldalak" számára te nem kapsz garanciát azok vírus mentességére. Megvizsgáló anti-vírus program nem fog segíteni, "crackok" tudnak tartalmazni ismeretlen "trojai lót" amely installálódik a számítógépedre. Hajlamos a híres névrokon a "Trojan horse" elrejtenek egy pusztító szándékot: amig fut, olyan egy program lehet, hogy megsemisít fájlokat vagy készít egy "hátsó ajtót" bejárati pontot azért, hogy engedélyezzen egy besurranást, hozzáférést a rendszeredhez. "Back door" lehetővé teszi távoli besurranó monitorod aktíválását PC-dről amig te online vagy, csendben privát adataid szerzi meg hitelkártya számok, tartalmak emaileidet, stb.

Tartsd a szériaszámodat titokban

Mihelyt te megkaptad a megvásárolt licenszet, te szériaszámod ellophatják és használhatják más egyének nem licenszelt telepítésre a szoftwertermék másolásaira. Selteco nyomon követi az összes szériaszámokat és azokat akik licenszelnek.

Ne telepíts nem licenszelt másolatokat

Függ a licensznél a te megvásárolt elhelyezési licensz feljogosítás telepítésedre és használatra a program egyetlen számítógépre csak és feljogosít helyi licensz használatra a program nem korlátozott számu számítógépekre egyetlen könnyítés a többfelhasználos licensz kedvezményes áron. Extra másolatok telepítése a szoftwereknek, használata egyetlen licensz helyre is jogellenes. Szükséged van kiegészítő hely licenszek megvásárlására. Némely licensz megállapodások megengednek a szofwerterméknek egy biztonsági másolat létrehozását feltéve, hogy a biztonsági másolat nincs telepítve vagy használva bármilyen számítógépen. Azoknak nincsenek megengedve a többszörös másolatok létrehozása, és ebben az esetben lehetséges egy biztonsági másolat.

Szoftwerkalózkodás elfolytja az újítást. A pénz kimerült harca, a szoftwerkalózkodás, és a bevétel elvész a kalózoknál, kérés, használd ki a kutatást és fejlesztést. Mindenki bűnhődik ettől a cselekedetektől egynéhányak miatt.

Termékek |  Áruház |  Letöltések |  Kapcsolat |  Adatvédelmi nyilatkozat |  Szerzői jogbitorlás elkerülése |  Impresszum
Szerzői jog © 1999-2015 Selteco Software. Minden jog fenntartva.