Adatvédelmi nyilatkozat

A Selteco tiszteletben tartja az Ön adatai védelmét. Az Ön által rendelkezésünkre bocsátott egyedi azonosító adatot annak érdekében kívánjuk felhasználni, hogy az Ön igényeit még szélesebb körben szolgáljuk ki. Egyedi azonosító adat alatt olyan információt értünk, mely lehetővé teszi számunkra, hogy az Ön e-mail címét, nevét, cégnevét és címét azonosítsuk. A Selteco az egyedi azonosító adatot annak érdekében használja, hogy alkalmanként akár elektronikus, akár egyéb módon, olyan híreket, információkat közöljön Önnel, melyek Önt érdekelhetik..

Selteco nem kíván kereskedni, illetve nem kívánja értékesíteni mások számára az Ön személyes adatait.

Sem az Ön adatai (név, cím, telefonszám), sem a megrendelése, illetve az Ön által vásárolt termékek listája nem kerül más szervezet részére kiadásra marketing vagy egyéb célból az Ön hozzájárulása nélkül. A szolgáltatásainak teljesítése céljából azonban Selteco az Ön adatait hozzáférhetővé teheti az ügynökei és szerződéses partnerei számára.

Az Online megrendelés biztonsága

Selteco magyarországi online disztribútora és szerződött banki pénzügyi szolgáltató partnere (K&H Bank Rt.) elkötelezettek az adatbiztonság iránt, így a weboldalon a regisztráció során szerzett információ, mint pl. hitel és bankkártya információ, név, cím, e-mail cím és egyéb, az Ön által biztosított adatok biztonságos megőrzése iránt. Figyelmébe ajánljuk a bankipari standard biztonsági rendszert, amely a böngészőn keresztül érhető el SSL titkosítás néven. A vásárlóinkról gyűjtött összes adatot megóvjuk a jogtalan hozzáférésektől. Ha Ön bármikor vásárolni szeretne, de nem szeretné megadni a hitel- vagy bankkártyája adatait online módon, a megrendelését faxon is eljuttathatja hozzánk a következő telefonszámokra: (06) 12913802 (Magyarországról) vagy (0036) 12913802 (külföldről). Ön bármikor kapcsolatba is léphet kereskedelmi képviselőnkkel a (06) 305436377 (Magyarországról) vagy +36305436377 (külföldről) telefonszámokon.

Termékek |  Áruház |  Letöltések |  Kapcsolat |  Adatkezelési nyilatkozat |  Szerzői jogbitorlás elkerülése |  Impresszum
Szerzői © jog 1999-2015 Selteco Software. Minden jog fenntartva.