Rendelési űrlap


Töltse ki ezt az ürlapot a rendeléséhez, ez a pénzesutalvány vagy banki átutalás befogadásához szükséges. Kérjük a terméksor mezőben keresse meg a rendelni kívánt termékét és jelölje ki. Az átadás mezőben válasszon a letöltés vagy OEM lemez közül. A felhasználók mezőben válasszon termék darabszámot. A többi mezőt töltse ki pontosan, hogy a számlát el tudjuk küldeni a megfelelő címre. A piros csillaggal jelölt mezőket kötelező kitölteni vagy kiválasztani. A "Rendel most" gombra kattinva küldheti el a rendelését. A következő megjelenő oldallal eggyező tartalmú visszaigazoló elektronikus levelet fog kapni postafiókjába rövid időn belül. Kérjük ez alapján járjon el.

Termék:*
Átadás:*
Felhasználók száma:*
Email cím:*
Licencre jogosult neve:*
Irányítószám:*
Város/Település:*
Út/Utca/Tér szám:*
Regió/ Pénznem:
 

Ön átveszi a fizetési és átadási útbaigazításokat az elektronikus emailben.

Photo Lab tartalmazza a Web Button Makert.
Menu Maker 4 tartalmazza az Image Mappert.
Alligator Flash Designer 8 tartalmazza az FTP 5 Intézőt.
Selteco Animator Suite csomag tartalmazza: a Bannershop GIF Animatort, Alligator Flash Designer 8, a Photo Labot, Menu Makert, Flash Screen Buildert, Web Button Makert, Image Mappert és FTP 5 Intézőt.

Teljes garnitúra csomag (Selteco Full Suite) az összes listában szereplő termékeket tartalmazza, kivéve a Selteco Newsletter Sendert.


A Selteco Magyarország minden érdeklödő és jelenkező ügyfelének, online (élő) fizetős oktatási szolgáltatást indít,  kezdőknek és haladóknak, szoftvereink megismeréséhez, felhasználó szintű tudás elsajátítására.  Az oktatást személyre  szabottan, az interneten keresztül, előre egyeztetetten, az ügyfél által választott időpontban, valósítjuk meg.  Ennek elérése, a termék megrendeléséhez hasonlóan intézhetők, választhatók a terméktípusok szerint.  Részletek a  fényújságra kattinva tekinthetők meg.