HUF 51750
  Raptor Web Designer  ÚJ TERMÉK!
Webszerkesztés WYSIWYNG stílusban. Kereső optimalizálás, kép galéria készítés, flash, YouTube videó, Google térkép beillesztés. Magas fokú kreatívitás, raszter és vektor szöveg elhelyezés. Ürlapelemek, egéresemények, PHP, JavaScript programozás, HTML kompatibilitás.


HUF 13950
  Bannershop™ GIF Animator
GIF-animációk egy percen belül. Előállíthat és optimizálhatja a professzionális bannereket és gombokat, csak minimális technikai tudás szükséges. Forgatható animációs effektusok szövegnél és képnél, optimalizálhatja a GIF-adatállományokat. Exportálás lehetséges HTML-be, GIF-be és AVI-adatállományba.


HUF 36750
  Alligator™ Flash Designer
Interaktív, vektor alapu animációk a web számára gyorsan és egyszerűen. Gyárthat magas színvonalu weboldal fejlesztéseket képekkel, szövegekkel, grafikával és hanggal, vidóval. Hozzáférhet több mint 130 előre meghatározott animációs effektus visszadolgozásához.


HUF 13950
  Menu Maker
Készíthet DHTML és JavaScript leugró menüket technikai know-how nélkül. Oldalnavigálás kidolgozás azonnali előnézettel. A Menu Maker az összes webböngészővel kompatibilis, JavaScript támogatással.


INGYENES
  Image Mapper
Gyors navigálást hoz létre webhelyén képtérképekkel.


HUF 7650
  Web Button Maker
3D-Gombok - pillanatok alatt!


HUF 13950
  Photo Lab  ÚJ FRISSÍTÉS!
Megjavítja képeit, optimalizálja és átdolgozza. Csinál képernyő fotókat és képletapogatást. Fotók megvágása, élesség javítás. Korrigálja a világosságát, kontrasztját és azokat művészi formává alakítja. Eltávolítja a vörösszem effektust, több réteget kombinálhat szöveg és más kép ráültetéssel.


HUF 7650
  Flash Screen Builder
Flash Screen Builder lehetővé teszi Önnek a teljes képernyős projektek készítését és képernyővédőt bármilyen flash filmből
HUF 66750
  Selteco Full Suite  ÚJ TERMÉKKEL!
Komplett termékcsalád flash animációk előállítására, film, diabemutató, animációs banner, gombok, fel- leugró menük és képtérképek. A csomag tartalma: Raptor Web Designer, Alligator™ Flash Designer, Bannershop™ GIF Animator, Menu Maker, Photo Lab, Image Mapper, Web Button Maker, Flash Screen Builder és FTP 5 Intéző.


A Selteco Magyarország minden érdeklödő és jelentkező ügyfelének, online (élő) fizetős oktatási szolgáltatást indít,  kezdőknek és haladóknak, szoftvereink megismeréséhez, felhasználó szintű tudás elsajátítására.  Az oktatást személyre  szabottan, az interneten keresztül, előre egyeztetetten, az ügyfél által választott időpontban, valósítjuk meg.  Ennek elérése, a termék megrendeléséhez hasonlóan intézhetők, választhatók a terméktípusok szerint.  Részletek a  fényújságra kattinva tekinthetők meg.

<