HUF 11240
  Bannershop™ GIF Animator
GIF-animációk egy percen belül. Elkőállíthatsz és optimizálhatod a professzionális bannereket és gombokat - csak minimális technikai tudás szükséges. Forgatható animációs effektusok szövegnél és képnél, optimalizálhatod a GIF-adatállományokat. Exportálás lehetséges HTML-ből, GIF-ből és AVI-adatállományból.


HUF 31180
  Alligator™ Flash Designer
Interaktív, vektor alapu animációk a web számára gyorsan és egyszerűen. Gyárthatsz magas színvonalu weboldal fejlesztéseket képekkel, szövegekkel, grafikával és hanggal. Hozzáférhetsz több mint 130 előre meghatározott animációs effektus visszadolgozásához.


HUF 11240
  Menu Maker
Készíthetsz DHTML és JavaScript leugró menüket technikai know-how nélkül. Oldalnavigálás kidolgozás azonnali előnézettel. A Menu Maker az összes webböngészővel kompatibilis, JavaScript támogatással.


HUF 3905
  Image Mapper
Megjavítod a navigálást webhelyeden képtérképekkel.


HUF 6525
  Button Maker
3D-Gombok - pillanatok alatt!


HUF 11240
  Photo Lab
Megjavítod képeidet, optimalizálod és átdolgozod. Csinálsz képernyő fotókat és képletapogatást. Fotók megvágása, élesség javítás. Korrigálod a világosságát, kontrasztját és azok színvonalát. Eltávolítod a vörösszem effektust.HUF 41660
  Selteco Full Suite
Komplett termékcsalád flash animációk előállítására, film, diabemutató, animációs banner, gombok, fel- leugró menük és képtérképek. A csomag tartalma: Alligator™ Flash Designer, Bannershop™ GIF Animator, Menu Maker, Photo Lab, Image Mapper, Button Maker, Flash Screen Builder és FTP 5 Client.

<